Bra mäklare i Stockholm

Det kan vara riktigt lurigt att hitta en bra mäklare. Särskilt i stora Stockholm.

En som är riktigt bra är enligt den information vi finner online dessutom pålitlig är Svenska Mäklarhuset.

När du ska sälja bostad, eller köpa bostad så är det enkelt att skicka en förfrågan via deras webbplats. De erbjuder även fri värdering för dig som ska sälja en fastighet, och det är riktigt intressant, du får en värdering och uppskattning av hur mycket pengar du kan få för din lägenhet utan att det kostar dig något utan att du för den delen förbinder dig till något.

Svenska Mäklarhuset är både stora och små. De har kontor över hela Storstockholm, Uppsala, Malmö, Ängelholm, Spanien och Thailand. Deras mål är att du ska vara nöjd med din bostadsaffär. Oavsett om det handlar om att sälja eller köpa bostadsrätter, villor eller fritidshus.

Aktuella marknadsläget

I år har priset för bostadsrätter i riket ökat med 6% och 9% på villor enligt Svensk Mäklarstatistik. Stockholms prisutveckling följer ungefär riket. Det är bostadsrätter i Malmö som har ökat mest under året, +12%. 

Bostadsutbudet ligger på fortsatt historiskt låga nivåer. Under oktober kom det ut 13 procent färre villor och fem procent färre bostadsrätter på marknaden jämfört med samma period förra året.