Likviditet banar vägen för investeringar

Växande företag behöver kapital för att att kunna fortsätta satsa och så klart behöver även fungerande företag pengar på banken för att klara sina kostnader. Som företagare vet man att kunder inte alltid betalar i tid eller alls. Det kan man lösa genom att belåna sina fakturor. Så kallad factoring. Det innebär att istället för att fokusera på att ringa dina kunder och be dem betala sina fakturor lämnar du över ansvaret till ett finansbolag som sedan sköter indrivningen av fakturorna mot en procentuell del av fakturan som en del ränta. Vilket kan det vara väl värt för att ha ekonomin i ordning.

Finansbolag hjälper dig välja rätt kunder

Att arbeta med factoring via ett finansbolag ger dig även möjligheten att få tillgång till all den kunskap som det bolag du väljer, de kan hjälpa dig värdera dina kunder. Minska dina risker för ditt företag och se till att arbeta med kunder som du garanterat vet kan betala sina fakturor.

Prioritet Finans – 20 år av fakturabelåning

Ett av Sveriges ledande företag när det gäller fakturabelåning är Prioritet Finans som varit en partner till Svenskt näringsliv i över 20 år. Genom att se till att företag har bra rörelsekapital är men en viktig till i att företag har råd att fortsätta investera och växa.